maandag 27 april 2015

Haken & sfeer

Afgelopen zaterdag was de lancering van ons boek 'Haken & sfeer' in Wolcafé. Om 10.00 uur in de ochtend was de opening van de loods met alle voorbeelden uit het boek. De dames van de dinsdagavond (haak en breicafé) hadden een bijzondere verrassing voor ons. Ze hadden de omslag van het boek op canvas laten afdrukken. Deze krijgt een mooi plekje in de winkel!


Vervolgens kwam er nog een hele bijzondere verrassing. Leonie, eigenaresse van Wolcafé, werd ten huwelijk gevraagd door haar Jeroen!! Ze kreeg een heel bijzonder aanzoek tijdens de lancering van het boek. Haar familie en vrienden droegen T-shirts met de opdruk; Leonie wil je met me trouwen?


Ze kreeg een prachtige verlovingsring met veel betekenissen. De namen van haar honden staan gegraveerd in een theelepel, de parel staat voor Leonie, de bloem voor Jeroen. Jeroen is hovenier, vandaar dan ook de bloem. Tot slot is de ring afgemaakt met geboortestenen van hen allebei.


Om het feest af te sluiten geven we vandaag tot 23.59 uur 10% korting op de hele collectie m.u.v. boeken. Wil je het boek 'Haken & sfeer' gesigneerd door Leonie, geef dit dan aan bij de opmerkingen van je bestelling.

Groetjes,

Wolcafé

1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd Leonie! Wat een leuke manier om ten huwelijk te worden gevraagd!
    Heel veel succes met jullie boek.

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé