maandag 13 april 2015

Culturele zondag

Tijdens 'Culturele zondag' was de winkel van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. We hadden Christel Leeuwis gevraagd om deze dag kleurenanalyses in de workshop ruimte te komen geven. In een mum van tijd toverde ze de workshop ruimte om tot een kleine studio en ging ze aan de slag met de deelnemers! In totaal gaf ze 3 sessies waar je jezelf voor kon opgeven.


Wil jij er nou ook achter komen welk type jij bent en welke kleuren daar hebt beste bij passen? Kijk dan eens op haar website Christel Leeuwis of houd onze website in de gaten. Door alle leuke reacties op de workshop zal er binnenkort een vervolg aan worden gegeven.


Maar niet alleen Christel kwam gisteren ons team versterken, ook de meiden van Uitgestippeld waren bij Wolcafé te gast. Uitgestippeld geeft te gekke workshops in het stippelen van serviesgoed.

Heb je nou geen zin om zelf te stippelen? Via Facebook kan je ook heel leuk gestippeld serviesgoed bestellen.

En tot slot kwam deze mooie dame voorbij fietsen. We konden het niet laten om haar aan te houden!  Haar moeder heeft deze leuke muis voor haar gehaakt uit een van onze haakpakketjes en wij konden snel nog even een foto maken voor ze weer verder reed.


Wil jij deze muis ook haken? Dan kan je hier het haakpakket bestellen van muis Emmie.

Groetjes,

Wolcafé

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé