maandag 20 april 2015

Bolero cocktail

Deze bolero wordt gebreid met de cocktail van Scheepjes. Het garen bestaat uit 50% acryl en 50% katoen. Door deze combinatie is het vestje soepel en blijft het lekker zacht om te dragen, ook na het het wassen.


In de bolero gaan 6 bollen cocktail van Scheepjes. Bestel je het breipakket, dan krijg je het breipatroon van deze bolero er van ons gratis bij. Liever een andere kleur? Geef dan in het vakje opmerking de gewenste kleur op. Zie hier de kleuren van cocktail van Scheepjes.

.......................................................................................................

Over 5 dagen komt ons boek 'Haken en sfeer' uit! Het patroon van deze omslagdoek staat in ons boek. De omslagdoek is gehaakt met de Limited by Cashmere.  Je kan de omslagdoek ook haken met een bol Limited by katoen of katoen/wol.Heb je zin in een feestje? Kom dan zaterdag 25 april naar de winkel van Wolcafé. We vieren feest van 10.00 tot 17.00 uur. De overkant van de straat is ingericht met kramen vol haak en brei spullen en je kan een goed gevulde goodiebag meenemen.

Het boek 'Haken en sfeer' is ook alvast te reserveren in de (web)winkel.

Groetjes,

Wolcafé

1 opmerking:

  1. Wat een mooie dingen zet je in het zonnetje. Het lijkt me voor jullie ook spannend om van de week jullie boek te presenteren. Dat is echt een feestje waard.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé