donderdag 19 maart 2015

Wolcafé op Blogger!

Achter de schermen zijn we niet alleen erg druk geweest met het uitbrengen van onze eerste boek 'Haken & sfeer' wat half april in de winkels te verschijnt. Maar we hebben ook veel tijd en aandacht besteed aan het inrichten van dit blog.



In dit blog houden we jullie (onze toekomstige volgers) op de hoogte van onze nieuwste ontwerpen, creaties en avonturen!! Laat gerust een reactie achter, dat vinden we erg leuk!!



Aankomende vrijdag en zaterdag staan we met onze stand op de Haak en breidagen te Rijswijk. We nemen weer voldoende haak en breipakketten mee zodat je thuis direct aan de slag kan met een nieuw project!

Onze breister Betty heeft zich flink uitgesloofd, ze heeft een prachtige omslagdoek gebreid met 6 bollen Drops Alpaca Silk brushed. Op de aankomende beurs, morgen dus, gaan we deze omslagdoek aan jullie presenteren!!



Haakster Leonie heeft deze bloemensjaal gehaakt met cotton DK van Rico Design en de Alpaca Silk brushed van Drops. Met de 'flowermaker', die in het haakpakket zit, kan je nu zelf deze gave bloemen maken. Het complete haakpakket van de bloemensjaal is in diverse kleuren te bestellen in onze (web)winkel.

Zien we jullie daar..?

Groetjes,

Wolcafé

2 opmerkingen:

  1. Wat is het hier super mooi geworden! Veel succes met het blog.

    Liefs,
    Stefanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,
    Leuk dat er nu ook een blog is.
    Ik kijk uit naar al het leuks wat komen gaat!
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé