maandag 23 maart 2015

Haakdag en Breidag

Twee keer per jaar word er door de organisatie van de haak en breidagen een groot evenement georganiseerd waar je omringd bent met heel veel soorten wol, brei- en haakpakketten, boeken, spinnewielen en veel meer!


Deze keer was het in de Broodfabriek te Rijswijk, een prachtige locatie voor o.a. beurzen en congressen. Afgelopen vrijdag 20 en zaterdag 21 maart was het dan zover. We hebben enorm ons best gedaan om er een leuke en gezellige stand van te maken en een ruim assortiment aan garens en pakketten aan te bieden.

Zo waren er o.a. veel nieuwe kleuren van ons huisgaren Limited by waarvan je uit één bol, één omslagdoek kan haken of breien, haakpakketten van knuffels, rammelaars, portemonneetjes, sjaals, omslagdoeken en andere brei en haak fournituren..


De dagen zijn voorbij gevlogen, voordat we het in de gaten hadden zaten we al in de auto terug naar Schoonhoven. Maar we hoeven niet te treuren.. We gaan ons nu voorbereiden op de lancering van het boek 'Haken en sfeer'. Op 25 april geven we een feest bij Wolcafé met een hapje en een drankje, goodybag, signeren en nog veel meer!!

Dus zet 25 april maar vast in de agenda, de officiële uitnodiging volgt nog.. ;)

Groetjes,

Wolcafé

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé