woensdag 25 maart 2015

Kleurenanalyse

Afgelopen maandag zijn we (Leonie en Stefanie) afgereden om een kleurenanalyse te volgen bij Christel Leeuwis. Christel Leeuwis is al jaren actief in de detailhandel en heeft 4 jaar geleden besloten om van haar passie haar werk te maken. Ze is zichzelf gaan specialiseren in imago, oftewel, uiterlijke presentatie.In de studio aangekomen presenteerde Christel eerst het moodboard van de vier verschillende types (lente, zomer, herfst en winter). Wij hadden al in de eerdere gesprekken aangegeven dat we meer over kleur te weten wilde komen om zo de juiste kleur wolletjes te adviseren in de winkel en op beurzen. We volgden dan ook een uitgebreide kleurenanalyse!


Leonie was als eerste aan de beurt! Aan de hand van de sjaaltjes in de kleuren van de verschillende types kwamen we erachter dat Leonie een midden lentetype, de kleuren mosgroen en koraal haar prachtig staan en dat ze de kleuren donkerbruin, grijs en zwart moest ze vooral laten staan..

Bij Stefanie kwamen we te weten dat ze een lichte lente type is. Licht koraal, crème en lichtbruin haar mooiste kleuren zijn en ook donkerbruin, grijs en zwart moet laten liggen.


Eenmaal terug in Schoonhoven gingen we gelijk aan de slag met de kleurenkaarten. We zochten bij ieder type (lente, zomer, herfst en winter) een paar mooie wolletjes die er goed bij pasten!
Op Culturele zondag (12 april) komt Christel Leeuwis naar het Wolcafé. Je kan jezelf via de website inschrijven voor een kleurenanalyse. Kom er net als ons achter welk type jij bent en welke kleuren het beste bij je passen. Na afloop van de workshop krijg je een persoonlijke kleurenkaart mee naar huis zodat je direct aan de slag kan met het opruimen van je kledingkast! ;)

Christel Leeuwis: "In een workshop vertel ik wat het verschil is tussen warme en koele kleuren en welke kleuren tot die categorie behoren. Ik laat je persoonlijk ervaren of koele of juist warme kleuren voor jou werken en welke kleuren jou laten stralen".

Zien we jullie dan..?

Groetjes,

Wolcafé

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé