dinsdag 14 juli 2015

Kinder espadrilles

We wisten al dat de meeste vrouwen wel iets met schoenen heeft. Platte schoenen, schoenen met een hakje of zomerse slippers. De zomer is een goed moment om eens wat anders te doen. Daarom besteedde we in ons boek 'Haken & sfeer' meerdere keren aandacht aan het haken van je eigen espadrilles. Maar wat minstens net zo leuk is om te doen, espadrilles haken voor kids!


Een paar fel gekleurde espadrilles mag deze zomer niet ontbreken in de kledingkast van je meisje. Kies je favoriete kleur en haak eenvoudig deze leuke kinder espadrilles. Door het sierlijke bandje om de enkels blijft de espadrilles goed zitten tijdens het dragen.


Om je outfit compleet te haken hebben we het haakpatroon van het haarbandje, de barefoots en de haarspeldjes bijgevoegd in het haakpatroon van de kinder espadrilles.


De barefoots maken je outfit compleet voor een dagje strand, of wanneer je meisje met haar bloten voeten in het gras dolt. Alle items zijn te combineren met elkaar.


Wil je deze outfit voor je meisje ook haken? Dan kan je hier het haakpakket bestellen. Toch liever een los patroon? Het haakpatroon kan je hier bestellen.

Groetjes,

Wolcafé

zondag 12 juli 2015

Omslagdoek + giveaway

Limited by is heerlijk zacht garen wat in huis wordt gemaakt. De draad verloopt langzaam van kleur. Deze prachtige omslagdoek is gemaakt van 2 bollen Limited by.


Doordat de shawl is gebreid met 2 bollen Limited by hebben beide uiteinden van de shawl dezelfde kleur. De shawl/omslagdoek is lekker om te dragen tijdens zwoele zomeravonden.


Op onze Facebookpagina van Wolcafé verloten we een bol Limited by onder onze fans. Meedoen kan tot 19/7/2015. Kijk op onze pagina om mee te doen.

Wil je deze omslagdoek ook breien? Dan kan je hier het breipakket bestellen. Het patroon van de omslagdoek krijg je er van ons bij.

Groetjes,

Wolcafé



woensdag 8 juli 2015

Aapjes horen, zien en zwijgen

Aapjes horen zien en zwijgen. Ook wel aapje hoort geen kwaad, ziet geen kwaad en spreekt geen kwaad! Een echt must-have voor de aap en haak fanaat. Deze leuke apen zijn gemaakt met Teddy garen van Rico Design en verschillende kleuren Larra en Catania.


In het haakpakket zitten alle materialen om de aapjes te haken. Ook de 11 magneetjes om de uitdrukkingen vast te zetten zitten in het haakpakket. Wil je deze aapjes ook haken? Dan kan je hier het haakpakket bestellen.

.......................................................................................................

En we willen jullie graag voorstellen aan aap Alex. Aap Alex is het nieuwe vriendje van de muizen Lotje, Sofie en Maarten. Nu hoeven de muizen niet meer alleen voor het raam te hangen.


Deze stoere maar lieve aap zal ze vergezellen. In het haakpakketje van aap Alex zitten alle materialen, inclusief een zuignapje, om de aap op te hangen aan het raam.

Wil je aap Alex ook haken? Dan kan je hier het haakpakket bestellen.

Groetjes, 

Wolcafé

woensdag 1 juli 2015

DROPS Supersale!

Goed nieuws voor de DROPS cotton liefhebbers! De hele maand juli geven we -35% op de cotton collectie van DROPS.



Zo kan je dit te gekke woondeken nu haken voor 42,- euro i.p.v. 64.50 euro. Maar we hebben nog meer haakpakketten de hele maand juli in prijs verlaagd..


Zo zijn namelijk de haakpakketten van dit leuke bloemetje en van dit heerlijke lavendelhartje ook in de sales.
Kijk voor alle acties op www.wolcafe.nl

Verder zijn we bezig met espadrilles in kindermaatjes. Maar daar komen we later op terug ;)

Groetjes,

Wolcafé