maandag 22 juni 2015

Bella en Lizzy

Deze leukerds zijn nieuw binnen gekomen in onze beestenfamilie! Ontmoet dit lieve bijtje Bella en haar vriendinnetje lieveheersbeestje Lizzy. Samen kunnen ze de hele wereld aan..



Van deze lieve knuffels hebben we haakpakketten samengesteld. In de pakketten zitten alle materialen om het lieveheersbeestje of het bijtje te haken. Ze zijn gemaakt met verschillende kleurtjes Larra van Scheepjes en te bestellen in onze (web)winkel.

Groetjes,

Wolcafé

dinsdag 16 juni 2015

Vlinder babydekentje met bijpassende slippertjes

Dit leuke vlinder babydekentje is voor sommige van jullie misschien al bekent.We bedachten het babydekentje vorig jaar en hebben het uitgewerkt zodat ook jullie deze kunnen haken.



Het babydekentje heeft de standaard afmetingen van 60 bij 80cm en wordt gehaakt met Larra katoen en haaknaald 2½. Het haakpakket van het babydekentje is hier te bestellen in onze (web)winkel. Wanneer je liever alleen het patroon wenst te ontvangen kan je deze ook los bestellen via deze link.


Dit jaar hebben we er ook hele schattige slippertjes bijgemaakt. Zo is het setje helemaal compleet! Het patroon van de slippertjes hebben we alleen uitgewerkt als haakpatroon en is via deze link te bestellen.

Groetjes,

Wolcafé

vrijdag 12 juni 2015

Haaknaald scherpe punt

Hebben jullie ze al eens gezien of gebruikt? De haaknaalden met scherpe punt zijn ideaal voor het opleuken van alle saaien kledingstukken, dekentjes en fleecekleedjes. Zo versierde we dit schattige fleecekleedje met gehaakte waaiers.


In ons boek 'Haken & sfeer' hebben we ook twee fleecekleedjes opgeleukt. Bij het sterren fleecekleedje hadden we het geluk dat de festonsteek al in het fleecekleedje zat. Maar bij het andere fleecekleedje hebben we dit zelf gedaan door middel van de haaknaald met scherpe punt.


Je kan de haaknaald voor het garen Catania, Larra en Maxi van Scheepjes of een soortgelijk garen met dezelfde dikte gebruiken. Wil je deze haaknaald ook? Dan kan je hier de haaknaald bestellen in onze (web)winkel.

Groetjes,
Wolcafé