woensdag 27 mei 2015

Zilverdag

Op 2e Pinksterdag is Schoonhoven the place to be! Ieder jaar wordt er op deze dag Zilverdag georganiseerd. De stad is deze dag van 10.00 tot 17.00 uur één grote goud- en zilversmidswerkplaats. Verspreid over meer dan 140 plekken met winkels, ateliers en stands kan je door de binnenstad van Schoonhoven overal zilverwerk bekijken, bewonderen en natuurlijk kopen.

Maar niet alleen zilver is er te bekijken, ook heel veel mooie wolletjes in onze winkel ;)


Ook dit jaar hebben we er weer werk van gemaakt. We hadden een leuke kraam voor onze deur en sta tafels gevuld met items uit ons boek 'Haken & sfeer'. Verder hadden we mooie wolletjes uitgezocht en een boel haakpakketjes uitgestald.

Kortom, het was een enorm geslaagde en vooral gezellige dag. We troffen enorm met het weer en gelukkig heeft er geen druppel regen gevallen!

.......................................................................................................

Hebben jullie deze lieve vlinders al ontmoet? We zullen ze even voorstellen. Dit zijn vlinder Jara en vlinder Jasmine. Ze zijn door CuteDutch en Wolcafé bedacht. Dit is het eerste project wat we samen hebben uitgewerkt. En wat vonden we dat leuk om te doen!


Van de vlinders hebben we haakpakketjes samengesteld met alle benodigde materialen, inclusief patroon, zodat je gelijk aan de slag kan. Het pakket bestaat uit verschillende kleuren cotton DK van Rico Design, veiligheidsoogjes, set magneetjes en het haakpatroon van de vlinder.

De haakpakketjes zijn hier te bestellen.

Groetjes,

Wolcafé

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé