vrijdag 15 mei 2015

Knip mode en de Haakathon!

Kennen jullie het tijdschrift de Knip mode? De Knip mode brengt elke maand een nieuw nummer uit met patronen van DIY mode. Deze week ligt er een nieuw nummer in de winkels waar ze aandacht besteden aan ons boek 'Haken & sfeer'. Wij zijn trots!!


Het patroon van de espadrilles staat in het tijdschrift. De omslagdoek staat in ons boek 'Haken en sfeer' maar wordt gedragen door een prachtig model van de Knip mode. Erg leuk hoe ze de omslagdoek combineert met een wat stoere jumpsuit!

.......................................................................................................

Cor Slob van de Leprastichting en Leonie Schellingerhout van Wolcafé zijn samen op de lokale televisie geweest bij Jan & Alleman om te vertellen over de Leprastichting en Haakathon. Wil je de uitzending zien? Vanaf minuut 31 zijn Cor en Leonie aan het woord.


Het doel van deze dag is zoveel mogelijk rode katers voor de Leprastichting te haken. Ga jij, samen met ons de uitdaging aan? Inschrijven kan via: https://www.leprastichting.nl/haken


Selecteer de locatie Wolcafé en ga, samen met ons, bij WOW rode katers haken. Voor het materiaal, koffie & thee en wat lekkers wordt gezorgd! Mocht je niet de hele dag kunnen komen haken maar wil je wel een deel van de dag komen, ook dat kan. Je gaat dan gewoon eerder weg of komt wat later.

De katers die niet verkocht worden gaan met scholieren mee en worden later verkocht.

Groetjes,
Wolcafé

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé