dinsdag 14 juli 2015

Kinder espadrilles

We wisten al dat de meeste vrouwen wel iets met schoenen heeft. Platte schoenen, schoenen met een hakje of zomerse slippers. De zomer is een goed moment om eens wat anders te doen. Daarom besteedde we in ons boek 'Haken & sfeer' meerdere keren aandacht aan het haken van je eigen espadrilles. Maar wat minstens net zo leuk is om te doen, espadrilles haken voor kids!


Een paar fel gekleurde espadrilles mag deze zomer niet ontbreken in de kledingkast van je meisje. Kies je favoriete kleur en haak eenvoudig deze leuke kinder espadrilles. Door het sierlijke bandje om de enkels blijft de espadrilles goed zitten tijdens het dragen.


Om je outfit compleet te haken hebben we het haakpatroon van het haarbandje, de barefoots en de haarspeldjes bijgevoegd in het haakpatroon van de kinder espadrilles.


De barefoots maken je outfit compleet voor een dagje strand, of wanneer je meisje met haar bloten voeten in het gras dolt. Alle items zijn te combineren met elkaar.


Wil je deze outfit voor je meisje ook haken? Dan kan je hier het haakpakket bestellen. Toch liever een los patroon? Het haakpatroon kan je hier bestellen.

Groetjes,

Wolcafé

1 opmerking:

  1. Wat een leuk meisjessetje. Veel meisjes zijn helemaal weg van roze. Eind van de week is het weer heerlijk zomers en dan is dit setje echt prima om te dragen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, wij lezen het met veel plezier!

Groetjes,
Wolcafé